Over NaturElle’O

A passion for beauty

Schoonheidsinstituut

NaturElle’O is een schoonheidsinstituut te ZEMST. Je kan ons terugvinden op de Brusselsesteenweg 44.
We beschikken over een ruime parking naast ons gebouw.

WIE ZIT ER ACHTER NaturElle’O

NaturElle’O wordt gerund door Isabel en Vanessa. Ze waren collega’s in een schoonheidsinstituut en na meer dan 20 jaar hadden ze nood aan nieuwe uitdaging. Ze staken de handen uit de mouwen en openden samen NaturElle’O, op 2 mei 2018.

Babor

Als schoonheidsspecialiste willen we enkel het beste voor U. Daarom werken we in ons instituut met de producten Babor.

Al sinds 1956 is Babor een toonaangevend merk en staat voor zeer hoogwaardige cosmetica die innovatieve, wetenschappelijke inzichten en de effectieve werkwijze van de natuur op het hoogste niveau verenigt. Wij hebben respect voor de natuur en daarbij behoort natuurlijk ook het respect voor haar schepselen en zijn proeven op dieren absoluut taboe. Wetenschap in dienst van de schoonheid, zichtbare effecten voor alle schoonheidsbehoeften.

Huidverbetering en verjonging met Skinfusor

De skinfusor combineert 4 op elkaar voortbouwende professionele cosmetische technologieën tot een effectieve hoogwaardige behandeling voor elk veeleisend huidtype. Elk van de 4 behandelingsstappen wordt uitgevoerd met een apart handstuk met speciaal opzetstuk. Elk handstuk heeft een onderdruksysteem, waarmee de huid op een gecontroleerde manier naar het betreffende speciale opzetstuk wordt getrokken. Tegelijkertijd worden de op de betreffende technologie afgestemde werkstofessenties via elk handstuk nauwkeurig op de huid aangebracht.

Permanente make up

Ook voor permanente make up kan u bij NaturElle’O terecht.

Maak telefonisch een afspraak op 015 34 64 13 en we bespreken graag de mogelijkheden met U.