Over NaturElle’O

A passion for beauty

SCHOONHEIDSINSTITUUT

NaturElle’O is een schoonheidsinstituut en nagelcenter te ZEMST. Je kan ons terugvinden op de Brusselsesteenweg 44.

We beschikken over een ruime parking naast ons gebouw.

WIE ZIT ER ACHTER NaturElle’O

NaturElle’O wordt gerund door Isabel en Vanessa. Ze waren collega’s in een schoonheidsinstituut en na meer dan 20 jaar hadden ze nood aan nieuwe uitdaging. Ze staken de handen uit de mouwen en openden samen NaturElle’O, op 2 mei 2018.

BABOR

NaturElle’O werkt alleen met de topproducten van BABOR, een internationaal gekend topmerk in de beautywereld. Uiteraard gaan en Isabel en Vanessa zeer regelmatig op cursus in binnen- en buitenland om op de hoogte te blijven van de laatste technieken en trends.

SKINFUSOR

Een stralende en mooi opgevulde huid dankzij ons revolutionair en innovatieve Babor SkinFusor gelaatsverzorging.De SkinFusor combineert 4 geperfectioneerde, op elkaar voortbouwende professionele cosmetische technologieën tot een effectieve hoogwaardige behandeling voor elk veeleisend huidtype.

Productadvies

Wens je een optimaal resultaat van onze lichaam- en gelaatsverzorgingen dan zijn de juiste producten voor thusigebruik onontbeerlijk. We adviseren je graag in ons ruim productaanbod zodat je de juiste thuisproducten gebruikt aangepast aan je huidtype. Vraag vrijblijvend advies bij je volgend bezoek !