Over NaturElle’O

A passion for beauty

SCHOONHEIDSINSTITUUT

NaturElle’O is een schoonheidsinstituut en nagelcenter te ZEMST. Je kan ons terugvinden op de Brusselsesteenweg 44.

We beschikken over een ruime parking naast ons gebouw.

WIE ZIT ER ACHTER NaturElle’O

NaturElle’O wordt gerund door Isabel en Vanessa. Ze waren collega’s in een schoonheidsinstituut en na meer dan 20 jaar hadden ze nood aan nieuwe uitdaging. Ze staken de handen uit de mouwen en openden samen NaturElle’O, op 2 mei 2018.

BABOR

NaturElle’O werkt alleen met de topproducten van BABOR, een internationaal gekend topmerk in de beautywereld. Uiteraard gaan en Isabel en Vanessa zeer regelmatig op cursus in binnen- en buitenland om op de hoogte te blijven van de laatste technieken en trends.

NAGELCENTER

Ook voor je nagels kan je steeds terecht bij NaturElle’O. In ons nagelcenter werken we met de producten van PRONAILS, wereldwijd nummer 1 op gebied van nailfashion en nagelverzorging. PRONAILS brengt tweemaal per jaar een nieuwe collectie uit met kleuren, aangepast aan de heersende trends. Bij ons blijf je dus steeds up-to-date!

FASHIONCORNER

In onze fashioncorner vind je tal van accessoires voor de modebewuste, trendy vrouw. We hebben een mooi assortiment van juwelen, handtassen en sjaals en die zeer regelmatig worden aangevuld. Neem zeker eens een kijkje!